Priser & Betalning
 

Varje bild är unik och skapas utifrån just ditt foto, man kan självklart ha önskningar men jag som konstnär måste få måla och teckna på mitt sätt för att det ska bli en bra bild.. Då konst är en stor del i mitt liv så behöver jag fria händer för att kunna skapa en bild från hjärtat som berör både dig och mig. Så tillsammans kan vi skapa ett fantastiskt minne.
Priset på ditt foto bestämms efter att du skickat den till mig via mail, när jag tittat på bilden återkommer jag med ett fast pris som du får betala för just din bild. Det brukar vanligtvis bli en kostnad mellan 800 kr till 2000kr för ett porträtt i blyerts. Priset varierar beroende på motiv samt hur många personer som är med på bilden.

Frakt tillkommer och ligger på ca 89kr men kan självklart variera lite beroende på vikt., Bilden skickas som rekommenderat brev. Detta för att den så säker som möjligt ska fraktas till dig då det ses som en värdehandling.

Betalningen sker via Swisch alt, sätts in på konto, detta sker när tavlan är klar innan den skickas till dig som kund. Det för att säkra både dig som kund och mig som konstnär.

Övriga priser på mina konstverk hittar ni under bilderna i mitt Galleri.

loading...